Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2020 12:16
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

6ix9ine má pokoj plný polonahých žen. Polévá je mlékem a rapuje španělsky

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi vydává další hit, ke kterému natočil i videoklip ze svého domácího vězení.

6ix9ine vydá za několik týdnů nový hudební projekt, kterým bude aspirovat i na prestižní hudební ceny. Aktuálně se připomíná španělskou novinkou YAYA, ke které připravil opět i jednoduchý klip, jaký mu jeho současné možnosti dovolují. Opět pochází z pomalovaného pokoje, nechybí polonahé twerkující ženy a mléko.

I on sám se již pravděpodobně nemůže dočkat 2. srpna, kdy ho oficiálně propustí na svobodu z domácího vězení, kde aktuálně tráví čas se sledovacím náramkem na noze.

Doporučeno
Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) 30. června 2020 16:04

Tekashiho dostal z vězení právník na speciální žádost kvůli koronavirové pandemii. Poté, co se virus dostal do systému věznic, byl 6ix9ine jako astmatik ohroženou skupinou, proto ho soudce propustil, aby si zbytek trestu odseděl doma. Duhový raper může používat Instagram a nahrávat nové skladby a zatím se mu tyto možnosti daří přetavit ve velký úspěch. 

Domů
Sdílet
Diskuse