Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 25. 1. 2022
Pondělí 24. 1. 2022
19:52
Armáda v Burkině Faso svrhla prezidenta a chopila se moci. Ve státní televizi to oznámil armádní důstojník.
17:28
Biatlonistka Markéta Davidová poskytla emotivní zpověď. „Asi jste mě přistihli na dně,“ říká v dokumentu.Biatlonistka Markéta Davidová poskytla emotivní zpověď. „Asi jste mě přistihli na dně,“ říká v dokumentu.
16:36
Blíží se „Suchej únor“. Prodejce alkoholu ročně připraví o stovky milionů korun, kdo si naopak polepší? Blíží se „Suchej únor“. Prodejce alkoholu ročně připraví o stovky milionů korun, kdo si naopak polepší?
12:59
Plavkyně v Americe řeší dilema. Transgender sportovkyně trhá rekordy, veřejnost diskutuje, zda je to fér.Plavkyně v Americe řeší dilema. Transgender sportovkyně trhá rekordy, veřejnost diskutuje, zda je to fér.
11:59
Prezidenta Burkiny Faso údajně zajali vzbouření vojáci. U prezidentského paláce byla slyšet střelba.Prezidenta Burkiny Faso údajně zajali vzbouření vojáci. U prezidentského paláce byla slyšet střelba.
11:02
Na celém území Česka bude sněžit i v nižších polohách. Morava tento týden zažije větší zimu než Čechy.Na celém území Česka bude sněžit i v nižších polohách. Morava tento týden zažije větší zimu než Čechy.