Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2022 10:58
Čas čtení 1:27
Vojtěch Vanda

Na celém území Česka bude sněžit i v nižších polohách. Morava tento týden zažije větší zimu než Čechy

Na celém území Česka bude sněžit i v nižších polohách. Morava tento týden zažije větší zimu než Čechy
Zdroj: FOTO TASR - Jakub Kotian
NEWS PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Uložit Uložené

Sněhové přeháňky se objeví v nižších polohách v Čechách i na Moravě.

Počasí bude nadále studené a sněhové. Jak uvádí Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ), v nejbližších dnech se ale najdou rozdíly mezi teplotami v Čechách a na Moravě. Zatímco na východě republiky bude mrznout, západ čekají teploty nad nulou. Sněžit však bude na celém území.

Doporučeno
VIDEO: Reportérku srazilo v přímém přenosu auto. Po incidentu se rychle vzpamatovala a pokračovala v práci VIDEO: Reportérku srazilo v přímém přenosu auto. Po incidentu se rychle vzpamatovala a pokračovala v práci 24. ledna 2022 9:02

Sníh by mohl potěšit všechny zimní nadšence už v pondělí. V Čechách bude totiž zataženo a od 600 m nad mořem bude sněžit, v nižších polohách se ale očekává slabý déšť nebo mrholení. Na Moravě by zase mělo slabě sněžit, k večeru by se mohly vyskytnout i mrznoucí mlhy. Nejvyšší denní teploty se budou v průměru pohybovat mezi -2 až +2 °C, na západě Čech bude až 6 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse