Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2022 9:02
Čas čtení 1:46
Vojtěch Vanda

VIDEO: Reportérku srazilo v přímém přenosu auto. Po incidentu se rychle vzpamatovala a pokračovala v práci

VIDEO: Reportérku srazilo v přímém přenosu auto. Po incidentu se rychle vzpamatovala a pokračovala v práci
Zdroj: Raffael Herrmann/CC0 Photo/volně k užití (ilustrační obrázek)
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Nepozorná americká řidička srazila reportérku v době, když byl v jedné z lokálních televizí vysílán její vstup. Novinářka nejenže hned vstala, ale také pokračovala v práci.

„Zrovna do mě vrazilo auto, ale jsem v pořádku, Time,“ ohlásila v živém vysílání televize WSAZ-TV přidružené k celostátní televizi NBC ve Spojených státech reportérka Tori Yorgey. Když se novinářka snažila o živý vstup z místa, kde informovala o incidentu o přerušení vodovodního potrubí, srazila ji nepozorná řidička. Reportérka se však „otřepala“ a pokračovala dále v práci.

Doporučeno
75letý Francouz se pokusil převeslovat Atlantský oceán, našli ho mrtvého 75letý Francouz se pokusil převeslovat Atlantský oceán, našli ho mrtvého 23. ledna 2022 12:34

Video z vysílání sdílel na Twitteru americký sportovní novinář CBS Lee K. Howard, jenž k situaci napsal: „Neuvěřitelné. Reportérka byla sražena autem, vzpamatovala se a dokončila živé vysílání,“ narážel termíny „rebound“ a „live shot“ na podobnost s komentováním ledního hokeje. 

Na záběrech je vidět, jak se Yorgey natáčí u místa, kde dělníci pracovali ve městě Dunbar v Západní Virginii na vodovodním potrubí. Zrovna v době, kdy měla informovat diváky o podrobnostech, vjelo do záběru velké auto, jenž novinářku srazilo.

Domů
Sdílet
Diskuse