Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. ledna 2022 19:02
Čas čtení 0:28
Ilona Hobzová

Policie zasahovala v centru Prahy, mělo dojít k loupežnému přepadení

Policie zasahovala v centru Prahy, mělo dojít k loupežnému přepadení
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Zásah v Týnské ulici potvrdila policejní mluvčí.

V pondělí odpoledne zasahovali policisté v centru Prahy v jednom z bytů, kde mělo dojít k protiprávnímu jednání. Podle informací serveru Novinky.cz mělo dojít k loupežnému přepadení. Policie zatím informace nepotvrdila. 

„Krátce po sedmnácté hodině jsme vyjížděli do centra Prahy do jednoho z bytů, kde mělo dojít k podvodnému jednání. My jako policisté jsme v Týnské ulici našli možné podezřelé z tohoto protiprávního jednání. V současné chvíli se okolnostmi případu zabývají pražští kriminalisté,“ uvedla pro REFRESHER policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Podle ní je v současné chvíli vyšetřování na začátku a jakmile budou další informace, bude policie veřejnost informovat.

Podle zdroje serveru Novinky.cz měli možní podezřelí ukrást ženě v centru Prahy větší peněžní obnos. Údajně měla být nalezená střelná zbraň Škorpion. 

Domů
Sdílet
Diskuse