Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 18. 9. 2021
Pátek 17. 9. 2021
18:18
Žena devět let chodila ke stejnému gynekologovi. Po letech zjistila, že je to její biologický otec.Žena devět let chodila ke stejnému gynekologovi. Po letech zjistila, že je to její biologický otec.
17:40
V české politice chybí mladí a ženy. V porovnání s ostatními státy je zastoupení žen a mladých ve Sněmovně podprůměrné.V české politice chybí mladí a ženy. V porovnání s ostatními státy je zastoupení žen a mladých ve Sněmovně podprůměrné.
16:28
Emoji těhotného muže je definitivně schváleno. Má podpořit trans muže a nebinární osoby.Emoji těhotného muže je definitivně schváleno. Má podpořit trans muže a nebinární osoby.
16:04
Volný ve Sněmovně zničil pult předsedajícího. Rozčílilo ho odvolání Lipovské z Rady České televize.Volný ve Sněmovně zničil pult předsedajícího. Rozčílilo ho odvolání Lipovské z Rady České televize.
13:22
Václava Klause už propustili z nemocnice. Zeman je stále hospitalizovaný.Václava Klause už propustili z nemocnice. Zeman je stále hospitalizovaný.
12:26
Čech na zahradě našel groše ze 14. století. Dostane nálezné půl milionu korun.Čech na zahradě našel groše ze 14. století. Dostane nálezné půl milionu korun.
12:03
Praha byla zvolena nejkrásnějším městem na světě. Rozhodlo o tom 27 tisíc hlasujících.Praha byla zvolena nejkrásnějším městem na světě. Rozhodlo o tom 27 tisíc hlasujících.
11:39
Neprávem si odseděl 15 let ve vězení. Několik let po propuštění zemřel na Covid-19.Neprávem si odseděl 15 let ve vězení. Několik let po propuštění zemřel na Covid-19.