Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 30. 9. 2021
10:59
Elon Musk pošle Jeffu Bezosovi stříbrnou medaili. Vysmívá se mu, že ho předběhl v žebříčku nejbohatších lidí.Elon Musk pošle Jeffu Bezosovi stříbrnou medaili. Vysmívá se mu, že ho předběhl v žebříčku nejbohatších lidí.
9:38
V Česku přibylo 732 případů nákazy koronavirem. Je to nejvyšší číslo od května.V Česku přibylo 732 případů nákazy koronavirem. Je to nejvyšší číslo od května.
Středa 29. 9. 2021
19:55
VIDEO: Muž s injekční stříkačkou přepadl trafiku. Prodavačce nařídil, aby na něj zavolala policii.VIDEO: Muž s injekční stříkačkou přepadl trafiku. Prodavačce nařídil, aby na něj zavolala policii.
18:36
Tři malé děti spaly několik dní na gauči vedle mrtvého otce. „Tatínek spí hrozně dlouho,“ řekla jedna z dcer tetě, která je našla.Tři malé děti spaly několik dní na gauči vedle mrtvého otce.„Tatínek spí hrozně dlouho,“ řekla jedna z dcer tetě, která je našla.
18:16
Populární zpěvák Shawn Mendes přijede poprvé do Prahy. Zahraje oblíbené hity jako Señorita i novinky z alba Wonder.Populární zpěvák Shawn Mendes přijede poprvé do Prahy. Zahraje oblíbené hity jako Señorita i novinky z alba Wonder.
17:21
Tiktoker Daniel Toben uklízí znečištěnou přírodu. Ze zátoky plné plastových lahví odnesl desítky pytlů s odpadem.Tiktoker Daniel Toben uklízí znečištěnou přírodu. Ze zátoky plné plastových lahví odnesl desítky pytlů s odpadem.
16:59
Celníci na pražském letišti zadrželi polykače kokainu. Snažil propašovat 1,4 kila drogy ve střevech.Celníci na pražském letišti zadrželi polykače kokainu. Snažil propašovat 1,4 kila drogy ve střevech.
12:15
Rusko vyhrožuje, že zablokuje YouTube. Vadí mu smazání německého kanálu televize RT kvůli dezinformacím.Rusko vyhrožuje, že zablokuje YouTube. Vadí mu smazání německého kanálu televize RT kvůli dezinformacím.