Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2021 19:24
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Plačková skončila kvůli drogám v poutech, hrozí jí 20 let za mřížemi. Vémola vyhrožuje, že nenastoupí v zápase o titul (Freshnews)

Plačková skončila kvůli drogám v poutech, hrozí jí 20 let za mřížemi. Vémola vyhrožuje, že nenastoupí v zápase o titul (Freshnews)
Zdroj: se svolením Zuzany Plačkové
REFRESHER
Uložit Uložené

Máme pro tebe nové Freshnews.

Ke středě již tradičně patří také naše Freshnews, v nichž pro tebe shrnujeme nejdůležitějšínejzajímavější zprávy, které se v posledních dnech udály. Ani tentokrát se u našeho videa nudit nebudeš a novou epizodou tě provede naše moderátorka Kateř, která ti řekne, proč skončila slovenská influencerka v poutech a prozradí i důvod, proč možná Vémola nenastoupí do zápasu se Samuelem Krištofičem.

Doporučeno
Populární zpěvák Shawn Mendes přijede poprvé do Prahy. Zahraje oblíbené hity jako Señorita i novinky z alba Wonder Populární zpěvák Shawn Mendes přijede poprvé do Prahy. Zahraje oblíbené hity jako Señorita i novinky z alba Wonder 29. září 2021 18:16

Slovenská influencerka Zuzana Plačková byla spolu se svým manželem v pondělí ráno zadržena Národní kriminální agenturou a byla obviněna z drogové činnosti a účasti v organizované kriminální skupině. V případě uznání viny hrozí Plačkové 15 až 20 let za mřížemi a celý případ pro tebe budeme i nadále sledovat. 

Domů
Sdílet
Diskuse