Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2021 18:16
Čas čtení 1:01
Tereza Šnajdrová

Populární zpěvák Shawn Mendes přijede poprvé do Prahy. Zahraje oblíbené hity jako Señorita i novinky z alba Wonder

Populární zpěvák Shawn Mendes přijede poprvé do Prahy. Zahraje oblíbené hity jako Señorita i novinky z alba Wonder
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen, NRK P3/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Svůj koncert odehraje 11. dubna 2022 v O2 areně.

Tato zpráva určitě potěší mnoho hudebních nadšenců. Oblíbený kanadský zpěvák Shawn Mendes v příštím roce přijede poprvé do Prahy a odehraje koncert, na němž zazní jeho nejznámější hity jako There's Nothing Holding Me Back, Señorita nebo třeba Treat You Better. A protože k nám popové hvězda dorazí v rámci Wonder The World Tour, 11. dubna 2022 v O2 areně zazní i pecky z jeho nejnovějšího alba Wonder. Vstupenky, které začínají na 1 190 korunách, koupíš od 8. října na Ticketportalu.

Doporučeno
Pojď ven: Vyraz na křest alba Robina Zoota, Bulharův koncert nebo filmový festival Elbe Dock Pojď ven: Vyraz na křest alba Robina Zoota, Bulharův koncert nebo filmový festival Elbe Dock 27. září 2021 15:00

Shawn Mendes zaujal mnoho posluchačů už jako teenager, kdy začal na internet nahrávat své vlastní skladby. S písní Life of the Party se pak v pouhých patnácti letech dostal na přední příčky amerických hitparád a stal se tak historicky nejmladším umělcem, jehož skladba se stala tak úspěšnou.

Domů
Sdílet
Diskuse