Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2021 19:55
Čas čtení 1:17
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Muž s injekční stříkačkou přepadl trafiku. Prodavačce nařídil, aby na něj zavolala policii

VIDEO: Muž s injekční stříkačkou přepadl trafiku. Prodavačce nařídil, aby na něj zavolala policii
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Recidivista se chtěl dostat zpět do vězení, což se mu také povedlo.

Na minulý čtvrtek asi jen tak nezapomene prodavačka z trafiky v České Lípě, kterou krátce před polednem přepadl muž s injekční stříkačkou. Recidivista po ženě požadoval peníze z pokladny a vyhrožoval, že pokud tak neučiní, nakazí ji žloutenkou. Po chvíli si ale svůj čin rozmyslel a prodavačku donutil, aby na něj zavolala policii a on se mohl opět vrátit do vězení, informuje Policie ČR.

Doporučeno
Tři malé děti spaly několik dní na gauči vedle mrtvého otce. „Tatínek spí hrozně dlouho,“ řekla jedna z dcer tetě, která je našla Tři malé děti spaly několik dní na gauči vedle mrtvého otce. „Tatínek spí hrozně dlouho,“ řekla jedna z dcer tetě, která je našla 29. září 2021 18:36

Minulý čtvrtek před půl dvanáctou dopoledne vstoupil do trafiky v České Lípě v Mánesově ulici 47letý recidivista, který po prodavačce požadoval peníze z pokladny. Přitom držel v ruce injekční stříkačku a hrozil jí, že ji nakazí žloutenkou, pokud ho neposlechne. Po chvíli ale změnil názor, a trval jenom na tom, aby přivolala policisty. To vysvětlil tím, že se chce vrátit do věznice, kde to dobře zná, a kde je mu lépe než na svobodě,“ řekla tisková mluvčí Ivana Baláková.

Domů
Sdílet
Diskuse