Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 27. 9. 2021
11:47
Mladou Češku zastřelili na ulici v Kolumbii. Policie případ vyšetřuje jako vraždu.Mladou Češku zastřelili na ulici v Kolumbii. Policie případ vyšetřuje jako vraždu.
Neděle 26. 9. 2021
18:10
Policisté v Kalifornii zajistili 21 kilogramů karfentanilu. Takové množství by dokázalo zabít 50 milionů lidí.Policisté v Kalifornii zajistili 21 kilogramů karfentanilu. Takové množství by dokázalo zabít 50 milionů lidí.
16:41
Známe datum souboje Pirát versus Vémola. Jeden z nich oslaví nový rok se šampionským pásem přes rameno.Známe datum souboje Pirát versus Vémola. Jeden z nich oslaví nový rok se šampionským pásem přes rameno.
14:54
Sleduj mrazivý trailer na 4. sérii Stranger Things. Děti dospěly, citují Sherlocka Holmese a plíží se v strašidelném domě.Sleduj mrazivý trailer na 4. sérii Stranger Things. Děti dospěly, citují Sherlocka Holmese a plíží se v strašidelném domě.
13:30
Vikings: Valhalla je nová éra Vikingů na Netflixu. Hned v prvním traileru jsou všichni od krve.Vikings: Valhalla je nová éra Vikingů na Netflixu. Hned v prvním traileru jsou všichni od krve.
12:41
UFC má za sebou další krvavý boj o titul na pět kol. Pás zůstává šampionovi, přežil tři pokusy o submise.UFC má za sebou další krvavý boj o titul na pět kol. Pás zůstává šampionovi, přežil tři pokusy o submise.
12:15
Kristen Stewart si možná vyslouží Oscara za roli princezny Diany. V emotivním traileru se ptá, zda ji královská rodina zabije.Kristen Stewart si možná vyslouží Oscara za roli princezny Diany. V emotivním traileru se ptá, zda ji královská rodina zabije.