Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2021 15:33
Čas čtení 1:37
Martin Adam Pavlík

Známe datum souboje Pirát versus Vémola. Jeden z nich oslaví nový rok se šampionským pásem přes rameno

Známe datum souboje Pirát versus Vémola. Jeden z nich oslaví nový rok se šampionským pásem přes rameno
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Dva rivalové se konečně setkají v kleci, oznámili organizátoři domácí organizace OKTAGON MMA.

Uráželi se a vyhrožovali si přes sociální sítě, ale brzy se setkají konečně i v kleci, kde je všichni chceme vidět. Oba budou chtít potvrdit svá slova a vyhrát. Půjde o hodně. Na jejich zápas se můžeš těšit 30. prosince. Česko-slovenský duel se odehraje v pražské O2 areně.

„Znesvětím tvé tělo a pošlu tě do důchodu,“ vzkazoval v červenci sebevědomý Slovák Samuel Pirát Krištofič z SFG gymu svému rivalovi Karlosi Terminátorovi Vémolovi.

Doporučeno
OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil 25. září 2021 23:58

Český bijec se měl pobít na turnaji OKTAGON 26, který se uskutečnil na pražské Štvanici 24. července, s Polákem Marcinem Naruszczkou. Jelikož se však zranil a musel jít na operaci, nahradil ho právě Pirát. Ten nakonec získal v tvrdém a náročném pětikolovém souboji prozatímní pás šampiona střední váhy.

Protože však Vémola tento pás chce zpět (už ho v domácí organizaci jednou vyhrál v souboji s Alexem Lohorém, ale následně o něj přišel před soubojem s Milanem Ďatelinkou, protože neudělal na titulový zápas váhu), nebylo ze strany organizátorů nad čím přemýšlet, a tak vzájemný zápas dohodli. Datum s grafikou oficiálně oznámili na sobotním turnaji OKTAGON 28.

V zákulisním studiu se objevil na rozhovor i Vémola, který se k zápasu vyjádřil následovně. „Pirát říká, že mě pošle do důchodu, a to je něco podobného, jako když jsem šel zápasit s Ďatelinkou. Tady prostě není možné, že v nějakém směru bude mít Pirát navrch. Ano, ve střední váze mají všichni v rukou bombu a on se může trefit. Ale to se mohl i Mikulášek i Ďatelinka. S Pirátem jsme, co se týče zápasení, někde úplně jinde, nechce si to přiznat.“

vémola ďatelinka
Zdroj: Oktagon MMA

„Je to jen o tom, jestli se Pirát trefí, nebo ne, a já udělám vše proto, aby se netrefil. Můj první krok k tomu je, že si musím uzdravit loket, abych vrátil titul tam, kde patří a oslavil konec roku s pásem přehozeným přes rameno,“ pokračoval český Terminátor. Vémola však odhalil také jeho další plány po zápase s Krištofičem a jasně dal najevo, že se chce dopracovat k odvetě s Attilou Véghem, protože Pirát je jeho svěřenec ze stejného gymu.


„Pirát je pro mě jen překážka na mé cestě. Chci zmlátit všechny chlapce, co má Attila v gymu, aby sám sobě řekl, že teď je čas je pomstít a vrátit mi to. Poté, co zmlátím Piráta, to odboxuju s Marpem a pak se dobře najím a zmlátím i Budaye,“ dodal s narážkou na dalšího Véghova svěřence Martina Budaye, který momentálně drží pás OKTAGONu MMA v těžké váze do 120 kilogramů.

Domů
Sdílet
Diskuse