Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2021 23:58
Čas čtení 4:40
Ondřej Jarůšek

OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil

OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Organizace OKTAGON MMA zavítala do haly O2 universum a fanoušci se stali svědky další skvělé show.

Září se pro domácí fanoušky smíšených bojových umění neslo ve znamení velkolepých turnajů. Nejdříve se totiž organizace OKTAGON MMA vrátila do Bratislavy s turnajem OKTAGON 27 a jen pár týdnů nato zavítala do pražské haly O2 universum s akcí OKTAGON 28

Sobotní galavečer nabídl celkem 12 bitev, v nichž se představili nejen známí bojovníci tuzemské scény, ale i celá řada zahraničních válečníků. Našlapané kartě navíc vévodil vysoce očekávaný souboj o titul nového šampiona polotěžké váhy. Pojď se tedy společně s námi podívat, co všechno nám turnaj nabídl.

Doporučeno
Jeden z největších MMA talentů v Česku: Vím, že mám na to dostat se do UFC, říká mladá hvězda Matěj Peňáz (Rozhovor) Jeden z největších MMA talentů v Česku: Vím, že mám na to dostat se do UFC, říká mladá hvězda Matěj Peňáz (Rozhovor) 22. září 2021 18:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Pravidelní fanoušci už dobře ví, že zahájení turnaje se nese ve znamení zápasu zdarma, který lze sledovat na Facebooku či YouTube. Tentokrát se o Free Prelims postarala postojářská dvojice Vlado Lengál a Luboš Lesák, kteří dle očekávání drželi souboj hlavně na nohou a nabídli poměrně divokou podívanou ve všech třech kolech. 

Lengál se hned v úvodu trochu bez rozvahy vrhl dopředu, za což jej Lesák potrestal kolenem přímo na hlavu. Brněnský bojovník ale prokázal tvrdost, údery se snažil vracet a svými nebezpečnými háky, kterými soupeře několikrát čistě trefil, Lesáka ohrožoval až do posledních chvil. Po patnácti minutách však jako vítěz po těsném výsledku 2:1 na body odešel Lesák, který tak navázal na svou úspěšnou MMA premiéru.

Domů
Sdílet
Diskuse