Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2021 20:32
Čas čtení 0:27
Dominik Vetrák

Sleduj mrazivý trailer na 4. sérii Stranger Things. Děti dospěly, citují Sherlocka Holmese a plíží se v strašidelném domě

Sleduj mrazivý trailer na 4. sérii Stranger Things. Děti dospěly, citují Sherlocka Holmese a plíží se v strašidelném domě
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

4. série Stranger Things dorazí na Netflix už příští rok. Sleduj nové záběry.

Netflix oslavil svůj bohatý obsah na online konferenci s názvem Tudum. Jde o první ročník slavnosti Netflixu, kde se odhalují různé teasery, trailery a oznámení. Všechny potřebné novinky ti shrneme již brzy, ale nové záběry ze Stranger Things stojí za zvýšenou pozornost.

4. série dorazí už příští rok, a jak můžeš vidět, naši oblíbení dětští hrdinové stihli za ten čas pořádně vyrůst. V nových záběrech se společně pustili do prohledávání starého, opuštěného a strašidelného domu, který bude nějakým způsobem propojen s Upside Down.

Budova patří panu Creelovi, kterého hraje Robert Englund (Freddy Krueger z Nightmare on Elm Street). Tvůrci už několikrát řekli, že seriál nebudou natahovat donekonečna, takže bychom nebyli překvapeni, kdyby šlo o předposlední sérii.

Domů
Sdílet
Diskuse