Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2021 10:44
Čas čtení 1:10
Vojtěch Vanda

Milion chvilek oblepil republiku páskou „Zabaveno Ano-fertem“

Milion chvilek oblepil republiku páskou „Zabaveno Ano-fertem“
Zdroj: Milion chvilek pro demokracii
NEWS
Uložit Uložené

Zástupci Milionu chvilek upozorňují na vzrůstající vliv koncernu Agrofert ve vládních strukturách.

„Celou republiku zabavil Ano-fert.“ S novou protestní akcí proti zájmům premiéra Andreje Babiše (ANO) přišel spolek Milion chvilek pro demokracii. Během noci se na několika místech v republice, včetně institucí nebo památníků, objevila žlutá exekuční páska s nápisem „Zabaveno Ano-fertem“. Tato akce má upozornit na rostoucí vliv nejen koncernu Agrofert, který má premiér ve svěřenských fondech, ale také údajných osobních zájmů premiéra.

Doporučeno
Zemane, běž do...! Takto proběhla demonstrace Milionu chvilek proti Zemanovi (Videoreport) Zemane, běž do...! Takto proběhla demonstrace Milionu chvilek proti Zemanovi (Videoreport) 30. dubna 2021 18:49

„Dnes ráno jsme se probudili do světa, který už není náš. Stalo se tak to, čeho jsme se dlouho obávali. Premiérovo politicko-byznysové uskupení ANO-FERT zabavilo vše ve veřejném prostoru,“ uvádí spolek svou protestní akci.

Domů
Sdílet
Diskuse