Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2021 12:54
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Kristen Stewart si možná vyslouží Oscara za roli princezny Diany. V emotivním traileru se ptá, zda ji královská rodina zabije

Kristen Stewart si možná vyslouží Oscara za roli princezny Diany. V emotivním traileru se ptá, zda ji královská rodina zabije
Zdroj: Neon Films
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Spencer se zaměří na období, kdy končilo manželství princezny Diany a prince Charlese.

Spencer už má za sebou první novinářské premiéry a zdá se, že půjde o výjimečné biografické drama. Na serveru Rotten Tomatoes má 91% poměr kladných recenzí k 9 % negativních, s průměrným hodnocením 7,9 z 10 po 45 recenzích. Nejvíce se těšíme na Kristen Stewart v roli Diany Spencer – princezny Diany, která měla opravdu turbulentní život a ještě turbulentnejší manželství s princem Charlesem, synem královny Alžběty II.

Doporučeno
10 nejlepších filmů Clinta Eastwooda 10 nejlepších filmů Clinta Eastwooda 25. září 2021 14:30

Snímek Spencer se zaměří na poslední vánoční víkend roku 1993, který Diana strávila v manželském svazku s princem Charlesem (hraje ho Jack Farthing). Diana tehdy plánovala rozvod, ale před královskou rodinou se musela celou dobu tvářit, že je vše v pořádku. Jak vidíš v traileru, psychicky to nezvládala. Spencer na nás působí jako emotivní biografické drama s úžasnými herci.

Film režíroval Pablo Lorrain (naposledy natočil chválenou biografii o Jacqueline Kennedy s názvem Jackie) a scénář napsal Steven Knight (Peak Blinders, Taboo). Film neber jako dokumentární zobrazení toho, co se v té době stalo. Je to spíše dramatický příběh zobrazený podle odhadů tvůrců. Premiéra je naplánována na 5. listopad.

Domů
Sdílet
Diskuse