Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 28. 7. 2021
8:49
Úterý 27. 7. 2021
19:56
Itálie vydraží Koloseum jako NFT token. Přemýšlí i nad dražbou dalších památek.Itálie vydraží Koloseum jako NFT token. Přemýšlí i nad dražbou dalších památek.
17:13
Bezos chce bojovat o Měsíc. Nejbohatší muž planety proto nabídl NASA dvě miliardy amerických dolarů.Bezos chce bojovat o Měsíc. Nejbohatší muž planety proto nabídl NASA dvě miliardy amerických dolarů.
16:55
Lvi vymírají napříč Afrikou. Jak je zachránit před vyhynutím?Lvi vymírají napříč Afrikou. Jak je zachránit před vyhynutím?
16:42
Krokodýl, který utekl majiteli v Ostravě, se stále nenašel. Bez potravy je třetí den, zřejmě vyhledá okolí vodních toků a stín.Krokodýl, který utekl majiteli v Ostravě, se stále nenašel. Bez potravy je třetí den, zřejmě vyhledá okolí vodních toků a stín.
15:03
Prahu čeká Reclaim Pride. Pochod za rovnost pro všechny queer osoby.Prahu čeká Reclaim Pride. Pochod za rovnost pro všechny queer osoby.
14:50
Počty nakažených koronavirem v Česku klesají. Británie hlásí „dramatický pokles“, jinde ve světě se ale situace horší.Počty nakažených koronavirem v Česku klesají. Británie hlásí „dramatický pokles“, jinde ve světě se ale situace horší.
13:15
Zara Rutherford chce ve svých 19 letech obletět svět. Může se zapsat do Guinessovy knihy rekordů.Zara Rutherford chce ve svých 19 letech obletět svět. Může se zapsat do Guinessovy knihy rekordů.
8:41
Michael B. Jordan si zahraje Supermana. Seriál na HBO se zaměří na Val-Zoda.Michael B. Jordan si zahraje Supermana. Seriál na HBO se zaměří na Val-Zoda.
8:17
Johnny Depp vystoupil v reklamě pro Dior. Dostal šanci i po odsouzení za domácí násilí.Johnny Depp vystoupil v reklamě pro Dior. Dostal šanci i po odsouzení za domácí násilí.
Pondělí 26. 7. 2021
20:30
Covid-19 způsobuje výrazný pokles inteligence, tvrdí nová studie. Čím horší příznaky, tím větší propad.
19:20
Vláda od srpna povolí tanec v klubech. Představujeme další vlnu rozvolňování.Vláda od srpna povolí tanec v klubech. Představujeme další vlnu rozvolňování.