Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. července 2021 8:03
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Johnny Depp vystoupil v reklamě pro Dior. Dostal šanci i po odsouzení za domácí násilí

Johnny Depp vystoupil v reklamě pro Dior. Dostal šanci i po odsouzení za domácí násilí
Zdroj: Rich Fury/Getty Images
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Johnny Depp se nevzdává. Jeho kampaň s Diorem nabírá na obrátkách.

Herecká kariéra Johnnyho Deppa zřejmě skončila. V Hollywoodu mu dali košem, když jej vyhodili ze sérií Piráti z Karibiku a Fantastic Beasts. V druhém jmenovaném filmu jeho roli Grindelwalda nahradil Mads Mikkelsen.

Deppa usvědčil soud z toho, že se choval násilně ke své tehdejší manželce Amber Heard. Depp si ale uschoval několik nahrávek, které dokazují, že ve vztahu byla násilná i Amber Heard, která Deppovi ubližovala rovněž.

Soudy rozhodly ve prospěch Amber Heard a velké firmy se od Deppa začaly distancovat. Nicméně Dior, se kterým Depp dlouhodobě spolupracuje, odmítl herce odstavit. Místo toho jej podpořil a nyní s ním natočil i novou reklamu, díky čemuž značka trenduje na Twitteru a mnozí Deppovi fanoušci jí děkují za to, že s hercem nadále spolupracuje.

Dior vydal dvouminutové video, ve kterém si Depp povídá s tvůrcem jeho parfémů. Na konci videa značka slibuje, že více uvidíme v září, takže se dá očekávat, že kampaň s Deppem bude nabírat na obrátkách.

Domů
Sdílet
Diskuse