Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2021 18:32
Čas čtení 1:53
Vojtěch Vanda

„Ubytování jedno z nejhorších, jídlo naopak špičkové,“ popisuje atmosféru olympijské vesnice český zápasník

„Ubytování jedno z nejhorších, jídlo naopak špičkové,“ popisuje atmosféru olympijské vesnice český zápasník
Zdroj: Svaz zápasu České republiky
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Jediný český zástupce v zápasu Artur Omarov již dorazil do olympijské vesnice v Tokiu. A i jeho neminula koronavirová opatření.

Artur Omarov, jediný český zástupce v zápasu, již dorazil se svým trenérem Václavem Scheinerem do olympijské vesnice v Tokiu, a hned se podělil o první dojmy. Zklamání hlavně panuje z velikosti pokojů, což je vzhledem k Omarově postavě pochopitelné, a nedostatku úložného prostoru a vybavení, nadšení zase z jídla. Testováním a nutnými koronavirovými opatřeními se však nestresuje, situaci totiž chápe.

Doporučeno
Představujeme česká olympijská želízka v ohni. Úspěch se čeká od Krpálka nebo Ondry, nadějně se jeví i ženský tenis Představujeme česká olympijská želízka v ohni. Úspěch se čeká od Krpálka nebo Ondry, nadějně se jeví i ženský tenis 27. července 2021 12:43

Na olympiádě se totiž koronavirovému testování nikdo nevyhne. Je to tak každý den. Proto byla zápasnická dvojka Omarov – Scheiner otestována hned první den po příletu. Následně se odjela ubytovat, lehce zatrénovat a trochu se před spánkem projít. 

Domů
Sdílet
Diskuse