Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2021 12:43
Čas čtení 3:53
Vojtěch Vanda

Představujeme česká olympijská želízka v ohni. Úspěch se čeká od Krpálka nebo Ondry, nadějně se jeví i ženský tenis

Představujeme česká olympijská želízka v ohni. Úspěch se čeká od Krpálka nebo Ondry, nadějně se jeví i ženský tenis
Zdroj: Julian Finney/Getty Images
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Kdo by ještě mohl získat medaili na LOH v Tokiu? Sestavili jsme článek o nejžhavějších kandidátech.

Stříbrná medaile na krku kanoisty Lukáše Rohana, bronzová získaná pro český šerm po 113 letech fleretistou Alexanderem Choupenitchem. Tyto nečekané úspěchy jsou prozatím jedinými medailovými úspěchy české výpravy na letních olympijských hrách v Tokiu. Do slunného Japonska však letěli vyhrát i jiní sportovci, kteří ještě například neměli šanci se zapojit. Do koho Česká republika vložila největší naděje?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Český olympijský tým 🇨🇿 (@olympijskytym)

Doporučeno
LOH Tokio 2020: Kdy a ve kterých disciplínách můžeš tento týden sledovat české sportovkyně a sportovce LOH Tokio 2020: Kdy a ve kterých disciplínách můžeš tento týden sledovat české sportovkyně a sportovce 26. července 2021 13:16

Ženský tenis letos válí

I když se to po úterku nemusí zdá, český tenis na olympiádě může stále prakticky zopakovat úspěch z minulých letních olympijských her v Riu de Janeiru. Před pěti lety totiž dokázal získat tři medaile. Petra Kvitová skončila na třetím místě ve dvojhře, dvojice Lucie Šafářová a Barbora Strýcová  brala bronz v ženské čtyřhře a ve smíšených dvojicích bodovali Radek Štěpánek s Lucií Hradeckou. 

Domů
Sdílet
Diskuse