Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2021 13:32
Čas čtení 3:02
Daniel Mikolášik

Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards

Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
MÓDA
Uložit Uložené

Hollywoodské hvězdy se opět předháněly v tom, která ukáže víc. Nebo spíše méně?

Předávání cen afroamerické komunitě amerického showbyznysu, známé především jako BET Awards, se i letos neslo ve znamení luxusních elegantních, vyzývavých, až provokujících outfitů.

Přestože se musel loňský galavečer kvůli pandemické situaci odehrávat v online sféře, bylo tentokrát na prominentní akci v sále Microsoft Theater v Los Angeles už opět vše při starém, bez jakýchkoliv omezení či povinnosti nosit bezpečnostní prvky. A to celebrity využily naplno.

Doporučeno
Volné košile z lehkých materiálů jsou žhavým trendem letošního léta. Po těchto kouscích se vyplatí sáhnout  Volné košile z lehkých materiálů jsou žhavým trendem letošního léta. Po těchto kouscích se vyplatí sáhnout 7. června 2021 15:36

Na červeném koberci se v rámci letošního tématu Rok černé ženy předháněly prominentní osobnosti z různých sfér showbyznysu v tom, která ukáže víc. Nebo spíše méně? Nechyběly hvězdy jako Cardi B, Lil Nas X, Zendaya, Megan Thee Stallion nebo skupina Migos. Přinášíme ti tedy výběr 10 nejlepších outfitů, které jsme měli možnost vidět během galavečera BET Awards 2021.


Lil Nas X patří mezi nejvýstřednější interprety současnosti a své pověsti nezůstal nic dlužen ani během uplynulé noci. Na červeném koberci se objevil v těchto bílých šatech s modrým potiskem odkazujícím na válku a náboženství z dílen návrháře jménem Andrea Grossi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lil Nas X (@lilnasx)

Zendaya překvapila na první pohled jednoduchou a nekomplikovanou archivní róbou Versace z kolekce jaro/léto 2003, fialovými lodičkami od Stuarta Weitzmana a diamantovými doplňky od Bulgari. Tuto róbu proslavila před 18 lety Beyoncé, když se v ní ukázala na pódiu během vystoupení ke skladbě Crazy In Love.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya)

Na předávání cen nechyběly ani vyzývavé outfity. Jeden z nich předvedla i Megan Thee Stallion, která získala cenu za nejlepší ženskou hiphopovou umělkyni. Na červeném koberci se ukázala v bílých šatech s odhalenými boky a třpytivými řetízky od francouzského módního návrháře Jeana Paula Gaultiera.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Thee Stallion (@theestallion)

Velkým překvapením večera byla i Cardi B, která oznámila, že bude dvojnásobnou matkou. Její na míru ušitá róba značky Dolce & Gabbana měla průsvitnou částí na břiše poukazovat právě na její těhotenství.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Otec jejího druhého dítěte Offset se společně se svými rapovými kolegy Quavem a Takeoffem ze skupiny Migos oblékli do černo–zelených kompletů z dílny značky Bottega Veneta, pro kterou jsou tyto barvy zejména v posledních kolekcích charakteristické.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Migos (@migos)

Pozornost objektivů poutaly svými outfity i Lil Uzi Vert v kamufláži a jeho přítelkyně JT z rapového dua City Girls ve stříbrné třpytivé róbě. Uzi chtěl být na červeném koberci v anonymním módu, což se mu díky khaki–bílé bandaně podařilo. K ní zkombinoval bílé tričko, tmavozelenou vestu, maskáčové cargo kalhoty a masivní holínky od značky Timberland.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Our Generation Music 🔰 (@ourgenerationmusic)

Jednu z nejlepších rób včerejšího galavečera předvedla i raperka Saweetie. Modré šaty Dolce & Gabbana s obrovskou vlečkou a se zlatými doplňky dokonale sladila s luxusními šperky od Bulgari. Příjemné, decentní, elegantní a zároveň sexy. Přesně takhle se to má dělat.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @saweetie

Raper DaBaby, který letos získal hned sedm nominací, do svého outfitu opět zapojil výrazné křiklavé barvy tak, jak jsme u něj zvyklí. Tentokrát dominovala zejména žlutá v podobě kabátu od Prady, ale zajímavé byly také černé džíny s nášivkami titulků pánského časopisu Playboy, kšiltovka Amiri, hrubé diamantové řetězy nebo barevný pásek Louis Vuitton. Celé to zakončil unikátním doplňkem v podobě malého ručního ventilátoru.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MEDIA GANG TV (@mediagangtv)

V elegantních outfitech zazářily i rapeři Tyler, the Creator, který ho pojal o něco zábavněji a oblékl si na sebe beranici, barevné šperky, červeno–růžovou vestu s leopardím vzorem a černé šortky, a více nenápadný Jack Harlow, který nemohl tmavomodrým semišovým oblekem a černou košilí rozhodně nic zkazit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Our Generation Music 🔰 (@ourgenerationmusic)

Naseeb Abdul Juma Issack, známý jako Diamond Platnumz, se rozhodl držet letošního tématu a outfitem uctil africkou kulturu. Simba si oblékl tradiční oděv Masajů (africká černošská etnická skupina nilotského původu) a kromě samotné róby a náhrdelníků zdobily jeho outfit i meč a štít. Na jeho nohách nechyběla ani tradiční obuv — sandály akala.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SIMBA..!🦁 (@diamondplatnumz)

Vítězové cen BET Awards 2021Album roku: „Heaux Tales“ Jazmine Sullivan
Nejlepší R&B zpěvačka: H.E.R.
Nejlepší R&B zpěvák: Chris Brown
Nejlepší skupina: Bruno Mars, Anderson .Paak and Silk Sonic
Nejlepší spolupráce: „WAP“ Cardi B ft. Megan Thee Stallion
Nejlepší hiphopový umělec: Lil Baby
Nejlepší hiphopová umělkyně: Megan Thee Stallion
Nejlepší video roku: „WAP“ Cardi B ft. Megan Thee Stallion
Nejlepší videoproducent roku: Bruno Mars & Florent Déchard
Nejlepší pěvecký nováček: Giveon
Nejlepší film: Judas and the Black Messiah
Nejlepší herečka: Andra Day
Nejlepší herec: Chadwick Boseman
Cena pro nejmladší hvězdu: Marsai Martin
Sportovec roku: Lebron James
Sportovkyně roku: Naomi Osaka
Domů
Sdílet
Diskuse