Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2021 20:58
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Pro Ghost of Tsushima vyjde v srpnu příběhové rozšíření a speciální PS5 verze. Trailer je nabitý samurajskou akcí

Pro Ghost of Tsushima vyjde v srpnu příběhové rozšíření a speciální PS5 verze. Trailer je nabitý samurajskou akcí
Zdroj: Sony
TECH
Uložit Uložené

Sony láká na skvěle vypadající rozšíření pro Ghost of Tsushima a unikátní funkce PS5 verze.

Titul Ghost of Tsushima se loni stal jednou z nejlepších her roku. Exkluzivní hra pro PS4 se konečně dostává na PS5 v plnohodnotné verzi se vším, co k tomu patří. Předešlý patch už vylepšil i PS4 verzi, kterou na PS5 můžeš hrát v 60 fps (snímky za sekundu), ale na PS5 budeš mít kromě 60 fps i 4K rozlišení, ústa se v japonském znění budou pohybovat autenticky podle toho, co postavy říkají, dostaneme ještě rychlejší načítání a zejména využijeme funkce ovladače Dualsense, takže si užiješ haptickou odezvu a adaptivní spouštěče.

Doporučeno
Omrzely tě Need for Speed, Asphalt nebo Real Racing? Toto je 5 nejlepších bezplatných alternativ k top závodním hrám na smartphone Omrzely tě Need for Speed, Asphalt nebo Real Racing? Toto je 5 nejlepších bezplatných alternativ k top závodním hrám na smartphone 10. června 2021 14:30

Vylepšený bude i 3D zvuk. Pokud vlastníš hru na PS4, můžeš si ji upgradovat na PS5 verzi již za 10 eur. Pokud však zaplatíš 30 eur, kromě PS5 verze dostaneš i velkou příběhovou expanzi Iki Island. S Jinem se dostaneš na ostrov Ikishima, kde vládne mysteriózní mongolská žena zvaná i The Eagle.

Zřejmě dokáže ovládat mysl lidí, respektive je přinutí vidět halucinace. V každém případě, rozšíření bude bohaté na nové postavy, nepřátele a velké množství dalšího obsahu. V podstatě tak jde o takové malé pokračování původní hry předtím, než dostaneme plnohodnotnou dvojku.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut vychází už 20. srpna exkluzivně pro PS5 

Domů
Sdílet
Diskuse