Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2021 14:34
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

Kanye West se na premiéře alba Donda neubránil emocím, rapoval o ztrátě rodiny

Kanye West se na premiéře alba Donda neubránil emocím, rapoval o ztrátě rodiny
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3, na voľné použitie
NEWS KANYE WEST
Uložit Uložené

Na stadion Mercedes-Benz v rodné Atlantě si raper pozval i Kim Kardashian, která bude brzy jeho exmanželkou.

Kanye West slíbil fanouškům album s názvem Donda, které prezentoval živě před posluchači v rodné Atlantě. Skutečné datum vydání však, zdá se, zatím neznáme. Spekuluje se o tom, že ho bude chtít vydat až v listopadu, tedy na výročí smrti své matky. Právě jí samotný projekt věnoval a pojmenoval ho jejím křestním jménem. Donda West zemřela v roce 2007 po nevydařené plastické operaci.

Doporučeno
Billie Eilish se hledá, široké mikiny vyměnila za korzety. Její kariéra má rychlejší spád než Lady Gagy Billie Eilish se hledá, široké mikiny vyměnila za korzety. Její kariéra má rychlejší spád než Lady Gagy 24. července 2021 12:30

Raper se při prezentaci nového projektu na Mercedes-Benz stadionu neubránil slzám. Informoval o tom NY Post. Během skladby Love Unconditionally, ve které rapuje o tom, jak ztratil rodinu, si klekl na kolena a tvář si zakryl rukama. V refrénu opakuje, jak přišel o své nejbližší.

Domů
Sdílet
Diskuse