Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2021 16:37
Čas čtení 2:44
Martin Adam Pavlík

Vyzrálé nové album Billie Eilish je plné zpovědí a melancholie (Recenze)

Vyzrálé nové album Billie Eilish je plné zpovědí a melancholie (Recenze)
Zdroj: Getty Images/Scott Dudelson
HUDBA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Dunění basů, pomalé žalozpěvy podkreslené akustickou kytarou či rocková bomba. Jaké je druhé album populární zpěvačky?

Má sedm cen Grammy, napsala titulní píseň k nejnovější bondovce, na kontě jedno EP a dvě studiová alba, stihli o ní už natočit i film (Billie Eilish: The World's a Little Blurr), přičemž letos oslavila teprve devatenácté narozeniny. Nejvíce se dnes i tak řeší její oblékání či instagramové posty. Pojďme se tentokrát zaměřit na to, co je skutečně nejdůležitější. A tím je její hudba a talent. 

V pátek 30. července zpěvačka vydala prostřednictvím vydavatelství Darkroom a Interscope Records v pořadí druhé studiové album s názvem Happier Than Ever. Produkoval ho opět zpěvaččin bratr a zároveň koncertní spoluhráč Finneas O'Connell.

Album je plné melancholie, chytlavých melodií, dunění basů či pomalých žalozpěvů podkreslených akustickou kytarou. Je však lepší než její silný debut z roku 2019 s názvem When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Domů
Sdílet
Diskuse