Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. srpna 2021 14:00
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds: Deadpool 3 se na 70 % začne natáčet už příští rok

Ryan Reynolds: Deadpool 3 se na 70 % začne natáčet už příští rok
Zdroj: The Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Reynolds je plný optimismu.

Ryan Reynolds v současnosti promuje blockbusterovou komedii Free Guy, kterou v našich kinech uvidíme už příští týden. Během jednoho z rozhovorů s Colliderem odpověděl na otázky týkající se Deadpoola 3.

Na otázku, jaké jsou šance, že se začne natáčet už v roce 2022, odpověděl nejdříve, že 50 na 50. Později se však zamyslel a řekl, že šance jsou docela dobré, údajně až 70 %. V Marvel Studios v současnosti pracují na scénáři.

Doporučeno
RECENZE: Suicide Squad je plná šílených postav a akčních scén, jde ale o lepší film než ten s Jokerem? RECENZE: Suicide Squad je plná šílených postav a akčních scén, jde ale o lepší film než ten s Jokerem? 6. srpna 2021 11:00

Reynolds a Disney/Marvel dlouho hledali vhodné scénáristy, kteří postavu Deadpoola přivedou úspěšně do Marvel Cinematic Universe (propojený filmový vesmír marvelovských postav – The Avengers). Nakonec si vybrali Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Loeglin. Ty jsou zodpovědné za produkci a scénář úspěšné seriálové animované komedie Bob’s Burgers. Deadpool 3 bude součástí MCU a je jisté, že půjde o rating R, takže bude stále pro dospělé – plný nadávek a krvavých záběrů.

Pokud se s natáčením začne už příští rok, tak se Deadpoola 3 dočkáme zřejmě v roce 2023, což je o něco dříve, než jsme původně předpokládali. Marvel stále nevybral režiséra (nebo ho zatím neoznámil). Máš nějaký tip, kdo trojku nakonec natočí? Níže se můžeš podívat, jak by mohl vypadat Deadpool v MCU.

Domů
Sdílet
Diskuse