Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2021 15:59
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

The King's Man aspiruje na špionážní film roku. Brutální trailer slibuje obrovskou zábavu a skvělé akční scény

The King's Man aspiruje na špionážní film roku. Brutální trailer slibuje obrovskou zábavu a skvělé akční scény
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po nekonečných odkladech film uvidíme už v prosinci.

Film The King's Man od 21th Century Fox se měl do kin dostat 13. února 2020. Studio Disney však koupilo studio Fox a následně upravilo kalendář premiér. Kvůli pandemii film několikrát odložili. Nakonec bychom ho měli vidět v kinech v prosinci 2021. Fakt, že snímek stále nemá pevné a přesné datum, nám však velké naděje na letošní premiéru nedává.

Novinka od scenáristy a režiséra Matthewa Vaughna (X-Men: First Class, Kingsman) vypadá skvěle, snad ještě lépe než filmy Kingsman 1 a 2. The King's Man je totiž prequelem ke skvělé špionážní sérii s Colinem Firthem a Taronem Egertonem.

Doporučeno
15 nejlepších hororů na Netflixu 15 nejlepších hororů na Netflixu 26. srpna 2021 8:00

Počátkem 20. století lidi ohrožovala první světová válka a svět potřeboval své ochránce. Vznikla tedy organizace s názvem Kingsman. V prequelu budeme sledovat její začátky a první velké záchranné akce.

Ve snímku tě uvítá mladý Matthew Goode, sympatická Gemma Arterton, Aaron Taylor-Johnson či charismatický Ralph Fiennes. Těšit se dále můžeš na herce jako Stanley Tucci, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Djimon Hounsou a svou přítomností nás poctí i Charles Dance z Game of Thrones (postava Tywina Lannistera) či Rhys Ifans jako jeden ze záporáků, Rasputin.

Domů
Sdílet
Diskuse