Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2021 14:41
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

„Budu bránit komunisty. Až do roztrhání těla.“ Koalice SPOLU si utahuje z nové kampaně hnutí ANO

„Budu bránit komunisty. Až do roztrhání těla.“ Koalice SPOLU si utahuje z nové kampaně hnutí ANO
Zdroj: ODS/Úřad vlády ČR
NEWS HNUTÍ ANO SPOLU VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Koalice SPOLU v čele s ODS vytrolila kampaň hnutí ANO, kterou ve čtvrtek dopoledne představil Andrej Babiš v Ústí nad Labem.

Premiér Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek dopoledne oficiálně zahájil předvolební kampaň hnutí ANO. Lidem slíbil, že pro ně bude pracovat až do roztrhání těla, na což okamžitě zareagovala koalice SPOLU a spustila web Až do roztrhání těla.cz, na kterém v tuto chvíli sice nic moc nenajdeš, ale podle Facebooku ODS se můžeš těšit na pořádný troling. „Budu bránit komunisty. Až do roztrhání těla,“ popichuje ODS Babiše.

Doporučeno
Babišův syn narušil zahájení kampaně hnutí ANO. „Jak se cítíš? Proč jsi mi ublížil?“ konfrontoval svého otce Babišův syn narušil zahájení kampaně hnutí ANO. „Jak se cítíš? Proč jsi mi ublížil?“ konfrontoval svého otce 2. září 2021 12:47

Budu se za vás rvát až do roztrhání těla,“ znělo ve čtvrtek dopoledne v Ústí nad Labem z úst Andreje Babiše (ANO). Právě motto Až do roztrhání těla použilo hnutí jako slogan k novému volebnímu programu, čehož okamžitě využila koalice SPOLU

Domů
Sdílet
Diskuse