Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2021 10:04
Čas čtení 1:16
Tereza Šnajdrová

Zástupce ředitele dětského domova v Tachově je obviněn ze sexuálního zneužívání dětí

Zástupce ředitele dětského domova v Tachově je obviněn ze sexuálního zneužívání dětí
Zdroj: Unsplash/Saúl Bucio/volně k užití
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Podle soudu mu hrozí až 3 roky za mřížemi, desetiletý zákaz práce s dětmi a ochranné sexuologické léčení.

Osmapadesátiletý Jaroslav J. pracuje v tachovském dětském domově více než 10 let. Původně začínal na pozici vychovatele, ze kterého se vypracoval až na zástupce ředitele, avšak nyní je již několik týdnů na nucené dovolené. Jaroslav J. je totiž obviněný ze znásilnění a pohlavního zneužívání nezletilých dětí, informují Novinky.

Doporučeno
Nelu v roce 2017 napadl a znásilnil soused. O dva roky později se pokusila o sebevraždu, protože nevěřila, že bude líp (Rozhovor) Nelu v roce 2017 napadl a znásilnil soused. O dva roky později se pokusila o sebevraždu, protože nevěřila, že bude líp (Rozhovor) 24. srpna 2021 12:19

K sexuálním útokům mělo docházet na přelomu roku 2020 a 2021. Jaroslav J. měl během této doby opakovaně zneužívat nejméně čtyři chlapce ve věku od 8 do 12 let, a to přímo na pokoji svěřenců či v koupelně. „V úmyslu uspokojit svůj pohlavní pud přišel do pokoje za poškozeným, sáhl mu pod pyžamo na penis a přetahoval předkožku,“ uvedli vyšetřovatelé s tím, že podobně se měl obviněný chovat i během sprchování dětí. 

Domů
Sdílet
Diskuse