Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2021 16:17
Čas čtení 0:46
Adam Novosad

Toto nebude škola sexu. Otis a Maeve čelí v traileru na Sex Education nové přísné ředitelce

Toto nebude škola sexu. Otis a Maeve čelí v traileru na Sex Education nové přísné ředitelce
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Trailer na třetí sérii Sex Education slibuje drama ve škole Moordale, kde začínají platit přísná pravidla.

Otis a Maeve jsou zpět. Fanoušci se nemohli dočkat třetí série oblíbeného seriálu Sex Education, a tak je teď Netflix potěšil novým trailerem, na jehož základě můžeme dedukovat, co se bude v nové sérii dít.

V posledních částech druhé série sice Otis vyznal lásku Maeve, ale nedočkal se očekávané odpovědi, což se podle všeho v nových epizodách změní. Chemie mezi oběma postavami je nezpochybnitelná, jenže zatím můžeme stále jen hádat, zda nakonec tento potenciální vztah skončí šťastně, nebo mají tvůrci v rukávu zvrat.

Nová série se zřejmě bude nést ve znamení změny na postu ředitelky školy Moordale, která chce zakročit vůči reputaci své vzdělávací instituce, kde se den co den všechno točí výhradně kolem sexu. Sexuální poradna, kterou Otis provozoval, tak bude pod obrovským tlakem, aby mohl ve své aktivitě pokračovat.

Vztah Adama a Erica se však zdánlivě vyvíjí velmi dobře, a tak své spojení možná pomalu posunou na novou úroveň. Zřejmě však rychle narazí na striktní přístup nové ředitelky, protože už z traileru vyplývá, že ve škole Moordale nově platí pravidlo o povinném nošení uniforem. Vzpoura začíná už 17. září.

Domů
Sdílet
Diskuse