Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2021 22:04
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Halloween zabíjí. Sleduj finální trailer na další masakr s Michaelem Myersem a jeho krvavým nožem

Halloween zabíjí. Sleduj finální trailer na další masakr s Michaelem Myersem a jeho krvavým nožem
Zdroj: Universal Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Halloween Kills vyjde v našich kinech již v říjnu 2021.

Halloween Kills uvidíme po ročním odkladu už za měsíc, znova v období Halloweenu. Na internetu si už můžeš přečíst první recenze, z nichž je jasné, že půjde o slabší film než v případě jedničky“ z roku 2018.

Především jde o klasické pokračování, kde je všeho víc, ale působí to jednotvárně a všelijak, jen ne svěže a originálně. Pokud máš však v oblibě horory, slashery a ságu Halloween, zřejmě by ti kino ujít nemělo. Přece jen, Michael Myers je legenda.

Doporučeno
10 nejlepších hororových filmů a seriálů na Netflixu 10 nejlepších hororových filmů a seriálů na Netflixu 18. září 2021 14:30

Finální trailer na to jasně ukazuje, když vidíme několik scén, které by v reálném světě vyústily do jeho porážky či dopadení, ale očividně je úplně jedno, co se Myersovi postaví do cesty. Bez váhání to smete a následně se pustí do další oběti.

Hlavní postavou bude opět Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) a její rodina. Film režíruje David Gordon Green, který natočil i „jedničku“ před 3 lety. Za rok se přitom dočkáme třetího dílu, který by měl sérii zase na čas uzavřít. Premiéra je naplánována na 14. říjen.

Domů
Sdílet
Diskuse