Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2021 7:46
Čas čtení 1:14
Dominik Vetrák

2. série Zaklínače přidá na monstrech a super postavách. Netflix vydal nové trailery

2. série Zaklínače přidá na monstrech a super postavách. Netflix vydal nové trailery
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix plánuje se světem Zaklínače několik filmů a seriálů.

Co uděláš, když získáš práva na slavnou knižní sérii a můžeš ji zpracovat jako seriál? Na začátek natočíš první sérii a když zjistíš, že měla rekordní sledovanost, začneš kout plány, jak z toho vyždímat co nejvíce. Opravdu není divu, že Netflix chystá 3. sérii Zaklínače, prequelový seriál o tom, co se událo stovky let před Geraltem, další anime film a seriál pro děti.

Z větší části máme radost, tedy v případě, že se tyto projekty podaří. Avšak... seriál či film pro děti ze světa Zaklínače? Skutečně si nedokážeme představit, že ten program pro děti bude smysluplný a nepůjde jen o levný pokus získat sledovanost. Jen těžko si totiž dokážeme představit, jak chtějí tvůrci zůstat věrní světu, který vybudoval Andrzej Sapkowski, a zároveň ho zpřístupnit dětem.

Doporučeno
10 nejlepších filmů Clinta Eastwooda 10 nejlepších filmů Clinta Eastwooda 25. září 2021 14:30

V každém případě, i tato divná zpráva byla přehlédnuta, když Netflix ukázal další záběry z 2. série. Té se dočkáme až v prosinci, takže po 1. sérii půjde o dvouleté čekání. Těší nás tedy to, že Netflix už pracuje na 3. sérii a uvidíme ji dříve než za dva roky. Na prezentovaných záběrech vidíme, jak se Geralt chystá na boj s novou příšerou a také to, jak mluví s Nivellenem, úžasnou postavou z krátké povídky Grain of Truth.

Nivellena si zahrál Kristofer Hivju známý jako Tormund z Game of Thrones. Musíme říci, že se nám design postavy velmi líbí. Už první série Zaklínače zvládla design všelijakých monster, ať už šlo o CGI nebo ručně dělané kostýmy a make-up, bravurně.

Mnoho fanoušků zaujme část dialogu, ve kterém Geralt Nivellena nazve starým přítelem. V povídce se setkali pouze jednou, takže seriál jejich vztah značně změní. A nás to těší. Nivellen je skvělá postava a budeme rádi, pokud se ještě v budoucnu objeví.

Road to Season 2 – ohlédnutí za první sérií spojené se zajímavostmi o té druhé a dosud neviděnými záběry včetně Vesemira

Pohled na natáčení prequelového seriálu Blood Origin

Domů
Sdílet
Diskuse