Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2021 10:57
Čas čtení 1:37
Radim Šlechta

Netflix zveřejnil nejoblíbenější a nejpřehrávanější filmy a seriály. Přinášíme jejich seznam

Netflix zveřejnil nejoblíbenější a nejpřehrávanější filmy a seriály. Přinášíme jejich seznam
Zdroj: Netflix
NEWS NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix zveřejnil detailnější žebříček svých filmů a seriálů.

Streamovací gigant Netflix poprvé odhalil žebříček nejúspěšnějších filmů a seriálů. Z čísel, která dalo vedení společnosti k dispozici vyplývá, že seriály, které jsou nejsledovanější, bývají také nejlépe hodnocené, nejsledovanější filmy na tom ale tak dobře nejsou. Dva zajímavé žebříčky na Twitteru zveřejnil server Recode.

Dva žebříčky, které streamovací platforma zveřejnila se týkaly počtu unikátních účtů, které si film a seriál pustily a počet hodin, které u nich uživatelé strávili. Na prvním místě se v rámci první statistiky umístil film Extraction s 99 miliony uživatelských účtů a první sezóna seriálu Bridgerton s 82 miliony účty. Průzkum započítaval jenom ty účty, které sledováním filmů a seriálů strávily více než dvě minuty.

Na výsluní druhého žebříčku se hřeje Birdbox s 282 miliony hodin „na kontě“ a seriálům zde kraluje první sezóna seriálu Bridgerton. Do těchto hodin se započítává jenom prvních 28 dní od premiéry na streamovací platformě. 

Domů
Sdílet
Diskuse