Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2021 18:24
Čas čtení 1:14
Daniel Mikolášik

Adele pózuje na titulce Vogue. Po dlouholeté pauze vypráví o rapidním hubnutí či rozvodu

Adele pózuje na titulce Vogue. Po dlouholeté pauze vypráví o rapidním hubnutí či rozvodu
Zdroj: Wikimedia/Egghead06/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Nikdy mi nešlo o hubnutí, ale vždy o to, abych se stala silnější, tvrdí zpěvačka v rozhovoru.

Britská popová hvězda Adele po dlouholeté pauze poskytla rozhovor, konkrétně pro prestižní magazín Vogue, na jehož obálce pózuje v žlutých šatech s odhaleným bujným dekoltem a s vizáží inspirovanou retro estetikou konce 60. a počátku 70. let.

Doporučeno
Dave Grohl se vyjádřil k žalobě na bývalé členy Nirvany. Spor se týká obalu s nahým chlapcem Dave Grohl se vyjádřil k žalobě na bývalé členy Nirvany. Spor se týká obalu s nahým chlapcem 6. října 2021 6:41

Stala se zároveň první celebritou, která se objevila na titulce současně ve dvou číslech Vogue, a to v britském a americkém listopadovém vydání. Na druhé verzi obálky pózuje v zelených šatech s dlouhou vlečkou. Záběr se zaměřuje na celou postavu.

V rozhovoru pro Vogue prozradila něco víc o svém rapidním zhubnutí, kterým v květnu 2020 doslova šokovala veřejnost. Podle jejích slov byli fanoušci z její extrémní přeměny překvapeni, protože neviděli její průběh, pouze výsledek. Na přeměně těla prý pracovala více než dva roky.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

„Bylo to v důsledku mé úzkosti. Při cvičení jsem se cítila lépe. Nikdy nešlo o hubnutí, ale vždy o to, abych se stala silnější a trávila každý den nějaký čas bez telefonu,“ přiznala. Kromě hubnutí v rozhovoru prozradila více i o rozpadu manželství a rozvodu se Simonem Koneckim, novém albu či o novém partnerovi, sportovním agentovi Richi Paulovi.

„Necítím úzkost, nejsem nervózní nebo zmatená. Je to přesně naopak. Jsem 33letá rozvedená matka syna, která drží situaci pevně v rukou. Poslední věc, kterou potřebuji, je někdo, kdo neví, kde se nachází nebo co chce. Vím, co chci. A opravdu vím, co nechci,“ řekla v rozhovoru.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Rozhovor pro Vogue přichází v době, kdy popová diva ohlásila novou píseň s názvem Easy On Me. Připsala k němu i datum zveřejnění – 15. říjen. Na novou hudbu 33leté zpěvačky čekali fanoušci od roku 2015, kdy vydala své poslední album 25. Předpokládá se, že nejbližší album se bude jmenovat 30.

Adele letos oslavila desáté výročí vydání svého druhého alba 21, které se stalo nejprodávanějším albem 21. století.

Domů
Sdílet
Diskuse