Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2021 8:44
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

KORONAVIRUS: Denní počty nakažených znovu vyrostly, ve čtvrtek přibylo 3638 případů

KORONAVIRUS: Denní počty nakažených znovu vyrostly, ve čtvrtek přibylo 3638 případů
Zdroj: TASR/Milan Kapusta
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Přinášíme denní aktualizaci statistiky o průběhu koronaviru v České republice.

Nárůst nakažených koronavirem stále roste. Česká republika během čtvrtka zaznamenala 3638 nových případů, které akorát potvrzují markantní nárůst ze začátku týdne. Aktuálně hospitalizovaných je již 771 nemocných. Počet obětí se nezadržitelně blíží k počtu 30 600 osob.

Doporučeno
KORONAVIRUS: Epidemie se vymyká kontrole. Počet nově nakažených ve středu stoupl na 3 276 KORONAVIRUS: Epidemie se vymyká kontrole. Počet nově nakažených ve středu stoupl na 3 276 21. října 2021 9:56

Ani jedna ze statistik, které sledují šířící se koronavirovou infekci v Česku, zatím neklesla. Křivka nárůstu nově nakažených je výrazně podobná té, kterou Česká republika zažila minulý rok v září, akorát je posunuta o měsíc dozadu, což není dobrá zpráva. Co se týče potvrzených případů za týden na 100 tisíc obyvatel, oproti středě vyrostla o 20 na 154. Za posledních 14 dní je nárůst ještě o 4 případy vyšší, číslo se zastavilo na 227.

Domů
Sdílet
Diskuse