Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2021 10:00
Čas čtení 0:49
Ilona Hobzová

Co víme o nešťastné střelbě Aleca Baldwina a proč truchlí fanoušci seriálu Přátelé? (Freshnews)

Co víme o nešťastné střelbě Aleca Baldwina a proč truchlí fanoušci seriálu Přátelé? (Freshnews)
Zdroj: Mark Sagliocco/Getty Images for National Geographic
REFRESHER
Uložit Uložené

Freshnews s přehledem čerstvých událostí jsou tady.

Nová epizoda Freshnews shrnuje to nejzajímavější a nejpodstatnější, co se v posledních dnech událo. Novinkami tě provede moderátorka Anet a dozvíš se, jak se vyvíjí pandemie koronaviru, kdo vedl k oltáři dceru Paula Walkera nebo co víme o nešťastné události z natáčení, při kterém Alex Baldwin omylem zastřelil kameramanku

Doporučeno
Jako první na světě tetuji na místech, na nichž ještě nikdo nikdy netetoval, popisuje tatér Trawis svůj nový projekt (Rozhovor) Jako první na světě tetuji na místech, na nichž ještě nikdo nikdy netetoval, popisuje tatér Trawis svůj nový projekt (Rozhovor) 28. října 2021 7:00

Pandemie koronaviru se opět hlásí o slovo. O predikci vývoje se podělil imunolog Václav Hořejší z Ústavu Molekulární genetiky Akademie věd, podle kterého můžeme mít až deset tisíc nakažených denně. Jako jedinou záchranu vidí očkování. Video ti také poradí, jaká opatření aktuálně platí.

V rodných listech už nebude kolonka matka nebo otec, ale rodič. Tato změna se na českých matrikách chystá od ledna příštího roku. Úřady tak chtějí vyhovět stejnopohlavním párům.

Domů
Sdílet
Diskuse