Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. listopadu 2021 11:25
Čas čtení 0:42
Ema Stanovská

Jay-Z si založil Instagram, získal 2 miliony followerů, přivítal ho i Zuckerberg. Po jednom dni si však účet smazal

Jay-Z si založil Instagram, získal 2 miliony followerů, přivítal ho i Zuckerberg. Po jednom dni si však účet smazal
Zdroj: Wikimedia Commons/Mikamote/volně k užití
NEWS JAY-Z
Uložit Uložené

Raper odpromoval nový film a zmizel.

Jay-Z je známý tím, že se sociálními sítěmi není nejlepší kamarád. Na Twitteru postuje párkrát za rok a Instagram dosud neměl. Když si proto před pár dny založil ověřený instagramový účet @jayz, okamžitě získal 2 miliony followerů. Po jednom postu ho však druhý den smazal.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity 5. listopadu 2021 15:30

Americký reper a producent v prvním příspěvku publikoval plakát nového netflixového filmu The Harder They Fall, kde figuruje jako producent. Na storku zveřejnil odpočítávání dní do premiéry tohoto nového „black westernu“. Začal sledovat jen jeden účet – svou ženu Beyoncé.

Po zveřejnění prvního příspěvku ho na Instagramu přivítal i šéf Facebooku, respektive Meta, Mark Zuckerberg emotikonem mávání, ale také oficiální účty aplikací Instagram a Facebook.

Domů
Sdílet
Diskuse