Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 8:02
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

The Weeknd a Post Malone končí brutální přestřelku vzájemným zásahem do hlavy. V klipu mají spoustu krve a žádné dobráky

The Weeknd a Post Malone končí brutální přestřelku vzájemným zásahem do hlavy. V klipu mají spoustu krve a žádné dobráky
Zdroj: Wikimedia Commons/Tore Sætre/volně k užití
HUDBA THE WEEKND
Uložit Uložené

Dvojice zpěváků se postarala o jeden z největších hitů letošního roku.

The Weeknd a Post Malone se spojili při tvorbě novinky s názvem One Right Now, která je velkým úvodem do dalšího Postyho projektu. Ten se naposledy o slovo přihlásil s extrémně úspěšným Hollywood's Bleeding v roce 2019.

Doporučeno
Jan Bendig: Z Anglie jsem se do Česka vracet nechtěl. Na základce jsem kvůli rasismu hodně trpěl (Rozhovor) Jan Bendig: Z Anglie jsem se do Česka vracet nechtěl. Na základce jsem kvůli rasismu hodně trpěl (Rozhovor) 13. listopadu 2021 7:00

Zpěvák bude mít co dělat, aby všechny své rekordy a ocenění ještě překonal, i proto podle očekávání začíná ve velkém stylu a na spolupráci si zve jedno z mála jmen, které se těší ještě větší pozornosti než on sám.

Novinka dostává také patřičně silný, skoro až filmový videoklip. Ten znázorňuje přestřelku dvou týmů, z nichž vítězně vzejdou jen Post Malone a The Weeknd. Když stojí proti sobě, vystřelí zároveň a vzájemně se trefí do hlavy. Vizuál je vhodný hlavně pro silnější povahy, kterým nedělá problém pohled na krev a násilí.

O albu Post Maloneho toho zatím moc nevíme, američtí hudebníci si však nikdy mnoho starostí s promem nedělali, proto není vyloučeno, že spatří světlo světa už nejbližší pátek.

Domů
Sdílet
Diskuse