Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2021 19:06
Čas čtení 1:39
Tereza Šnajdrová

Tiktokerka natáčí odstraňování akné, cyst či vředů. Její videa některé znechucují, jiní se jich nemohou nabažit

Tiktokerka natáčí odstraňování akné, cyst či vředů. Její videa některé znechucují, jiní se jich nemohou nabažit
Zdroj: Unsplash/helloimnik/volně k užití
NEWS TIPY NA TIKTOKOVÉ ÚČTY
Uložit Uložené

Doktorka Sandra Lee pracuje jako dermatoložka. Její TikTok je plný cyst, vřídků a černých teček.

V našem seriálu Tipy na tiktokové účty ti pravidelně představujeme zajímavé tiktokery, kteří propadli uklízení, organizaci, starají se o naši planetu nebo mají neobvyklé koníčky. Tentokrát však zabrousíme do jiné sféry a podíváme se na doktorku Sandru Lee, která na oblíbené sociální síti vystupuje jako drpimplepopper a její vášní jsou cysty, vředy, černé tečky či akné. Pozor. Pokud se ti snadno udělá z něčeho zle, určitě na její videa nekoukej.

Doporučeno
TikToker Uekusa baví internet svým tělem. Více než 5 milionů lidí sleduje, jak strhává ubrusy a odpaluje mentosky TikToker Uekusa baví internet svým tělem. Více než 5 milionů lidí sleduje, jak strhává ubrusy a odpaluje mentosky 9. listopadu 2021 12:28

Dermatoložka Sandra Lee původně začala na YouTube, kde ji sleduje 7,28 milionu odběratelů. Koncem srpna 2019 si založila profil i na TikToku a během dvou let si vybudovala početnou fanouškovskou základnu. Sandra Lee se pyšní 14,2 miliony sledujícími a její videa olajkovalo více než 158,1 milionu lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse