Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 11:26
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

Premiéři Babiš a Fiala společně vystoupili. Chtějí za týden naočkovat milion lidí posilující dávkou

Premiéři Babiš a Fiala společně vystoupili. Chtějí za týden naočkovat milion lidí posilující dávkou
Zdroj: ČTK/Říhová Michaela
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Nově jmenovaný premiér Fiala s premiérem v demisi Babišem vystoupili společně na tiskové konferenci, aby podpořili očkovací iniciativu proti covidu.

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) a nově jmenovaný premiér Petr Fiala (ODS) vystoupili na úterní tiskové konferenci na podporu projektu „Naočkujme milion lidí posilující dávkou za týden a pomozme našim zdravotníkům“, který organizuje iniciativa Lékaři pomáhají Česku. Tento projekt si klade za cíl naočkovat milion osob, podle Babiše by se klidně mohlo očkovat až 130 tisíc lidí denně. Cílem je pomoci nemocnicím a ulevit jednotkám intenzivní péče.

Doporučeno
Testovat se budou muset po rizikovém kontaktu i očkovaní, rozhodla vláda Testovat se budou muset po rizikovém kontaktu i očkovaní, rozhodla vláda 29. listopadu 2021 16:51

„Jsou chvíle, abychom ukázali společnou vůli. Boj s covidem takovou situací je. Přestože máme rozdílné názory a preferujeme různé postupy, tak přesto máme společný zájem, abychom dosáhli toho, že se co nejvíce lidí naočkuje. Vítám každou iniciativu, která k tomu vede,“ uvedl Fiala.

Domů
Sdílet
Diskuse