Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2021 22:05
Čas čtení 0:42
Adam Smeták

Pohřešovaná Češka byla nalezena v Londýně mrtvá

Pohřešovaná Češka byla nalezena v Londýně mrtvá
Zdroj: City of London Police
NEWS VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Policie nyní vyšetřuje příčiny jejího úmrtí.

Pohřešovaná Češka Petra S. byla v Londýně nalezena bez známek života. Na Twitteru to potvrdil ministr zahraničních věcí Jakub Kulhánek. Odvolal se na britskou policii, která se nyní zabývá vyšetřování příčin její smrti. Její tělo bylo nalezeno v jihovýchodní části Londýna v Brunswick Parku. Našla jej skupina dětí, které si v parku hrály. Informuje o tom deník The Guardian.

„Velmi smutná zpráva: Britská policie dnes odpoledne našemu zastupitelskému úřadu v Londýně bohužel potvrdila, že nalezla tělo pohřešované české občanky. Příčina úmrtí se vyšetřuje. S ohledem na rodinu nebudeme k případu sdělovat více informací,” napsal Kulhánek.

Dvaatřicetiletá Česka Petra S. byla nahlášena jako pohřešovaná již 3. prosince, a to její kolegyní. V Londýně pracovala jako zdravotnice v dětské nemocnici. Již dříve byl v souvislosti s případem zadržen jeden muž, ten byl podle The Guardian propuštěn na kauci. 

Domů
Sdílet
Diskuse