Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2022 7:19
Čas čtení 0:53
Jakub Paulík

Gábor Boráros bude v reality šou Survivor spolupracovať s GoGom aj so Xéniou Gregušovou. Takto sú rozdelené tímy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Česko-slovenská verzia reality šou Survivor sa začne vysielať už o niekoľko dní.

Survivor Česko & Slovensko patrí bezpochyby medzi najočakávanejšie slovenské projekty roka 2022. Slovenskí diváci majú záľubu v reality šou a v spojení so známymi celebritami si mnohí zápas v divočine určite nenechajú ujsť. TV Markíza najnovšie odhalila, že súťažiaci sa rozdelia do dvoch tímov.

V tíme červenej farby MAO budú za jeden povraz ťahať Slováci ako zápasník Gábor Boráros, víťazka 12. série Farmy Xénia Gregušová, youtuber GoGo, účastník reality šou Love Island Nathan Christián Dzaba a šampiónka v karate Veronika Havlik. 

„Mám rád výzvy, som zvedavý na šou a jasné, že to chcem vyhrať. Ja nezapadnem do kolektívu, kolektív zapadne do mňa,“ povedal k svojej účasti v reality šou Gábor Boráros. Z Čechov môžeš v tíme očakávať Ivu Pazderkovú, Nikolu Čechovú, Tomáša Zástěru, Vojtu Drahokoupila, Chili, Barboru Jánovú a Matěja Paprčiaka.

Druhý tím – AZUA s modrou farbou – bude zložený z „ľudí, ako ste vy“. Členmi budú Vladimír Čapek, Adam Raiter, Enrique Lysoněk, Lukáš Urban, Aylin Saranova, Johana Špačková, Monika Kačmaříková, Veronika Přikrylová, Dominika Šimová, Lenka Zuzulová, Tomáš Benko a Branislav Martanovič.

Súťažiaci budú medzi sebou zápasiť v Dominikánskej republike, kde si spoločnými silami postavia príbytok. Pripraviť sa musia na fyzicky náročné úlohy, ale aj na nedostatok potravín. Víťaz súťaže si odnesie 100 000 eur. Prvá epizóda bude dostupná na VOYO už 10. januára a na Markízu sa dostane 13. januára o 20.30 h.

Domů
Sdílet
Diskuse