Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2022 8:50
Čas čtení 0:52
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Leo Brichta na turnaji Clash of the Stars vyhrál v zápase 2 na 2 už za 32 sekund. Silvia Dellai prohrála na body

VIDEO: Leo Brichta na turnaji Clash of the Stars vyhrál v zápase 2 na 2 už za 32 sekund. Silvia Dellai prohrála na body
Zdroj: Oktagon MMA (ilustrační foto)
SPORT CLASH OF THE STARS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Premiérový turnaj přinesl nevšední zápasy.

Nová česká bojová organizace Clash of the Stars zaměřená zejména na zápasy influencerů, tiktokerů či youtuberů měla v sobotu premiéru. Diváci mohli vidět i zápas mezi pornoherečkou Silvií Dellai a OnlyFans modelkou Xholakys, ve kterém zvítězila druhá jmenovaná. Na turnaji se však objevila také známá tvář domácí MMA scény, Leo Brichta. A to v netradičním zápase dva na dva.

Doporučeno
Clash of the Stars v Česku rozjíždí MMA zápasy influencerů. „Zaslouží si respekt, ne hate,“ říká spoluzakladatel (Rozhovor) Clash of the Stars v Česku rozjíždí MMA zápasy influencerů. „Zaslouží si respekt, ne hate,“ říká spoluzakladatel (Rozhovor) 20. ledna 2022 7:00

Jedním z promotérů je bojovník Tomáš Linh Le Sy, kterého jsi už mohl vidět zápasit i pod vlajkami Oktagonu MMA. Ten se netajil inspirací v Polsku, kde jsou podobné zápasy běžné. V našich končinách jde však o raritu. Náš rozhovor s Le Sym si můžeš přečíst zde.

Doporučeno
Jiří Procházka bude bojovat o titul UFC. Se šampionem se pobije v květnu Jiří Procházka bude bojovat o titul UFC. Se šampionem se pobije v květnu 23. ledna 2022 8:17

Brichta, který překvapivě přestoupil loni z Oktagonu MMA do nově vzniklé RFA, se postavil spolu s boxerem Lukášem Fajkem proti dvěma soupeřům. A jak píše portál MMA Fanatik, nešlo o zápas na tři klasická kola. Dohodnuto bylo jedno desetiminutové kolo, avšak při zápasech podobného typu to probíhá velmi rychle a obvykle končí v prvních desítkách sekund.



Tentokrát tomu nebylo jinak. Zápas trval jen 32 sekund a oba bojovníci v kleci své soupeře doslova zdemolovali. Fajk dokonce přišel pomoci v posledních vteřinách Brichtovi, v tu chvíli už ale zasáhl rozhodčí a zápas ukončil. Zisk ze zápasu však nepůjde dvěma známým bojovníkům, ale na charitu a podporu nemocné holčičky ze Slovenska, jak oznámili organizátoři.

Domů
Sdílet
Diskuse