Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2022 17:43
Čas čtení 1:12
Vojtěch Vanda

Facebook a Instagram odcházet z Evropy nechtějí, tvrdí viceprezident firmy Meta

Facebook a Instagram odcházet z Evropy nechtějí, tvrdí viceprezident firmy Meta
Zdroj: Getty Images/Aurelien Meunier
NEWS FACEBOOK INSTAGRAM
Uložit Uložené

Markus Reinisch, viceprezident společnosti Meta, vzkázal prostřednictvím firemního blogu, že se firma v žádném případě nechystá ukončit provoz Facebooku ani Instagramu v Evropě.

„Společnost Meta nechce, ani nehrozí tím, že by v opustila Evropu, a žádné zprávy, že by se tak mělo dít, prostě nejsou pravdivé,“ uvedl svůj příspěvek na firemním blogu firmy Meta její viceprezident Markus Reinisch.

Reinisch ve svém příspěvku uvedl, že si média špatně vyložila dokument pro Komisi pro cenné papíry, ze kterého vycházela. Vyjádření firmy podle viceprezidenta pouze uvádí rizika pro investory, jejichž výnosy by mohly být ovlivněny ve spojením s omezením ukládání dat o chování evropských uživatelů v USA.

Doporučeno
Konec Facebooku a Instagramu v Evropě? Firma Meta připouští možnost, že zde své služby přestane poskytovat Konec Facebooku a Instagramu v Evropě? Firma Meta připouští možnost, že zde své služby přestane poskytovat 7. února 2022 18:30
Domů
Sdílet
Diskuse