Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2022 12:50
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Sleduj první trailer na seriálového Pána prstenů. Těšit se můžeš na Galadriel, Elronda i Temného pána

Sleduj první trailer na seriálového Pána prstenů. Těšit se můžeš na Galadriel, Elronda i Temného pána
Zdroj: Amazon Prime Video/volně k použití
NEWS PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

Po upoutávce nám tvůrci seriálového Pána prstenů servírují první oficiální trailer. Těšit se můžeš na krásné prostřední Středozemě, Elronda, Galadriel i nového Temného pána.

Jak již fanoušci trilogie Pána prstenů zcela jistě ví, od 2. září 2022 budou moci na platformě Amazon Prime Video sledovat nový seriál The Lord of the Rings: The Rings of Power. Ačkoli novinka s oblíbenou filmovou trilogií souvisí jen volně, v seriálovém zpracování se objeví známé osoby jako Elrond, Galadriel, ale také nové postavy. Podle traileru je jasné, že se rozhodně máme na co těšit.

Doporučeno
První fotografie ze seriálového Pána prstenů odhalují krásné kostýmy i okouzlující fantasy svět Středozemě První fotografie ze seriálového Pána prstenů odhalují krásné kostýmy i okouzlující fantasy svět Středozemě 10. února 2022 18:51

Seriál The Lord of the Rings: The Rings of Power by mohl být nejdražším seriálem všech dob. Jeho první série prý stála 465 milionů dolarů (téměř 10 miliard korun), což je téměř pětkrát více než jedna sezóna oblíbené Hry o trůny. Z prvních snímků z natáčení je zřejmé, že se diváci mohou těšit na krásné prostředí Středozemě, propracované kostýmy, ale také na návrat oblíbených postav.

Domů
Sdílet
Diskuse