Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Beats For Love.
3. března 2022 7:30
Čas čtení 1:35
Sponzorovaný obsah

Největší festival elektronické hudby v Česku se vrací ve velkém stylu. Vystoupí také Armin van Buuren a Timmy Trumpet

HUDBA FESTIVALY
Uložit Uložené

Do Ostravy má zavítat až 400 světových umělců.

Po dvou letech pandemických omezení se fanoušci největšího elektronického festivalu v Česku a Slovensku – Beats For Love, mohou těšit na jeho návrat ve velkém. Organizátoři představují samá známá jména a vytvořili tak nejsilnější lineup v historii události, která letos bude 1. - 4. července. V létě se tak na Ostravě, v Dolních Vítkovicích představí více než 400 účinkujících z celého světa, mezi nimiž bude vynikat jeden z nejúspěšnějších DJů Armin van Buuren. Počkejte tě 4 dny nabité skvělou hudbou a dobrou atmosférou.

chci lístek

Organizátoři připravili silný line up

Určitě ti jméno Armin van Buuren něco říká a nemusíme ti příliš vysvětlovat, o koho jde. Tento úspěšný producent a DJ se stal průkopníkem ve stylu trance. O tom dosvědčuje i jeho pětinásobné vítězství v anketě DJ MAG Top 100DJs, nikomu jinému se to ještě nepodařilo. Také stojí za vznikem úspěšné radiošou „A State of Trance,“ patří mezi nejposlouchanější v současnosti, každý týden má více než 700 tisíc posluchačů z celého světa. Založil také hudební vydavatelství Armada Music. Vystoupí poslední festivalový večer od půl 1 až do 2 ráno.

Armin van Buuren.
Armin van Buuren. Zdroj: Beats for Love

Beats For Love v představování velkých jmen pokračuje dál. Podium se vrátí i Alan Walker, který již v roce 2018 předvedl na tomto festivalu neskutečnou show. Přidá se k nim autor hitů Lost Frequencies či Timmy Trumpet, který je momentálně devátým nejoblíbenějším DJem na světě. Aby toho nebylo málo, slibný line up pokračuje. V sobotu vystoupí Alle Farben, Dope D.O.D, Modestep a pro fanoušky drum and bass potěší Camo & Krooked, Andy C či Sub Focus.

Na zbývajících pódiích uvidíš více než 70 umělců z celého světa - Lucas & Steve, Billx, Black Sun Empire, Matador, Cube Guys, Agressor Bunx, Mayor Levi, Buunshin, Wehbba, Matador. Showcase známých projektů Drumsound & Bassline Smith a Tantrum Desire pod názvem Technique International Sound, Sonny Wharton, Dave Clarke, Teenage Mutants, Roller, Zardonic & Fickle6 a mnoho dalších. Organizátoři slibují až 400 umělců, takže seznamen jmen se bude ještě pořádně rozšiřovat.

Sub Focus
Sub Focus Zdroj: Beats For Love

Čtyřdenní festival Beats For Love v roce 2019 přivítal až 150 tisíc učastníků a organizátoři doufají, že se to zopakuje i tuto sezónu, možnost, že by se neuskutečnil, si nepřipouštějí. Pokud jsi měl tu smůlu, že máš doma vstupenku ze zrušených ročníků 2020 a 2021, tak tě potěšíme, protože tvůj lístek stále platí. Předprodej vstupenek probíhá v prodejní síti Ticketstream nebo na oficiálním webu festivalu.

Kup lístek

Skvělou atmosféru události si můžeš připomenout v posledním aftermovie:

Domů
Sdílet
Diskuse