Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2022 6:34
Čas čtení 1:06
Martin Adam Pavlík

Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestní oznámení za pomluvu. Tvrdí, že si sexuální násilí vymyslela

Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestní oznámení za pomluvu. Tvrdí, že si sexuální násilí vymyslela
Zdroj: Getty Images/E. Charbonneau/Staff
ZAJÍMAVOSTI MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Herečka je jednou z žen, které začátkem loňského roku přišly s tvrzením, že je Manson sexuálně zneužil či fyzicky týral.

V lednu jsme informovali o tom, že herečka Evan Rachel Wood přiblížila v dokumentárním filmu Phoenix Rising (premiéru měl letos na festivalu Sundance) to, jak ji před lety údajně znásilnil zpěvák Marilyn Manson. Incident se údajně udál během natáčení klipu k písni Heart-Shaped Glasses. Podle Variety Manson ve středu v souvislosti s těmito obviněními podal na herečku u Nejvyššího soudu v Los Angeles trestní oznámení za šíření pomluvy.

Zpěvák si stojí za tím, že jeho expřítelkyně neříká pravdu. Požádal o soudní proces před porotou a ve spise tvrdí, že herečka záměrně manipulovala s důkazy proti němu, aby ho „očernila a zdiskreditovala“. Dále tvrdí, že vinou její „neustálé snahy udělat z něj sexuálního násilníka a tyrana“ přišel o úspěšnou hudební, televizní i filmovou kariéru.

Domů
Sdílet
Diskuse