Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2022 v 20:45
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Johnny Depp: S pirátem Jackem Sparrowem jsem se chtěl rozloučit pořádně a filmem. Disney mě zradilo

Johnny Depp: S pirátem Jackem Sparrowem jsem se chtěl rozloučit pořádně a filmem. Disney mě zradilo
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Johnny Depp měl stále zájem natočit další filmy a dokonce se měl podílet na psaní scénáře šestého dílu.

Herec Johnny Depp se během soudního líčení s exmanželkou Amber Heard vyjádřil i k filmové sérii Piráti Karibiku. Před pár dny řekl, že by se v současnosti do série jako postava Jack Sparrow nevrátil, ani kdyby mu Disney nabídlo 300 milionů dolarů. Nyní dodal, že po dokončení části páté měl stále velký zájem v sérii pokračovat a dokonce mu tvůrci navrhli, aby s nimi spolupracoval na scénáři šesté části.

Doporučeno
Johnny Depp prý už nikdy nenatočí další Piráty z Karibiku. Řekl to přímo u soudu Johnny Depp prý už nikdy nenatočí další Piráty z Karibiku. Řekl to přímo u soudu 22. dubna 2022 v 22:21

Bohužel, v té době začaly problémy s exmanželkou Amber Heard a Disney se od něj distancovalo, takže se výroba filmu zastavila. V současnosti se připravují jisté projekty ze světa Pirátů z Karibiku, ale už delší dobu jsme o nich nic neslyšeli, nevíme tedy, kdy vyjde další film a o čem vlastně bude.

„Cítil jsem to tak, že postavy by měly dostat pořádné rozloučení. Existuje způsob, jakým se takové filmové ságy uzavírají. Plánoval jsem pokračovat ve filmech do té doby, doku měly význam,“ řekl herec Johnny Depp.

Dodal, že se cítil raněný. Herec měl s Disney skvělý vztah a postavu Jacka Sparrowa podle vlastních slov vybudoval od základu. Do této filmové série vložil spoustu energie a Disney ho najednou odepsalo, aniž by čekalo na to, zda jej soudy uznají za vinného.

Domů
Sdílet
Diskuse