Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2022 22:21
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Johnny Depp prý už nikdy nenatočí další Piráty z Karibiku. Řekl to přímo u soudu

Johnny Depp prý už nikdy nenatočí další Piráty z Karibiku. Řekl to přímo u soudu
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Johnny Depp s postavou Jacka Sparrowa nadobro skončil.

V současnosti probíhá velké soudní líčení mezi herci Johnnym Deppem a jeho exmanželkou Amber Heard. Johnny Depp během něj prozradil už mnohé zajímavosti, mezi něž se řadí i jedna z jeho odpovědí pro právníka Amber Heard Bena Rottenborna. Informuje o tom hollywoodský portál Variety.

Rottenborn se Deppa zeptal, jestli by natočil další film Pirátů z Karibiku, kdyby mu Disney dalo například 300 milionů dolarů. Depp odpověděl, že ne. Tato otázka přišla poté, co Depp přiznal, že studio Disney ho vyhodilo z filmové série Piráti z Karibiku pár dní poté, co se v médiu Washington Post objevil rozhovor s Amber Heard, která tvrdila, že se Johnnymu Deppovi postavila jako vůči agresorovi.

Johnny Depp
Zdroj: Getty Images North America/Rich Fury/Stringer

Depp řekl, že Disney s ním chtělo přerušit jakékoli vztahy, aby si nepoškodilo firemní jméno. Disney je společnost produkující rodinný obsah, ať už se bavíme o animovaných filmech nebo zábavných parcích a podobně.

Doporučeno
Soudní spor mezi Johnnym Deppem a Amber Heard vyvrcholí v následujících sedmi týdnech Soudní spor mezi Johnnym Deppem a Amber Heard vyvrcholí v následujících sedmi týdnech 15. dubna 2022 11:04

Depp u soudu řekl, že je pochopitelné, že ho vyhodili, když se tehdy dlouhodobě v médiích mluvilo o tom, že bije svou ženu. Zmínil i to, že tehdy byla na vrcholu iniciativa #MeToo, během níž velké množství žen vypovídalo proti mužům, kteří je sexuálně obtěžovali, respektive je jinak zneužívali či fyzicky jim ubližovali.

Herec zmínil i to, že i když s ním společnost Disney zrušila vztahy, studiu nevadilo i nadále vydělávat na prodávání hraček a oblečení s motivem Jacka Sparrowa, postavy, kterou Depp hrál v Pirátech z Karibiku.

Domů
Sdílet
Diskuse