Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2022 11:04
Čas čtení 0:40
Tereza Patočková

Soudní spor mezi Johnnym Deppem a Amber Heard vyvrcholí v následujících sedmi týdnech

Soudní spor mezi Johnnym Deppem a Amber Heard vyvrcholí v následujících sedmi týdnech
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP SEXUÁLNÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ
Uložit Uložené

V kauze nyní promluvila herečky bývalá asistentka, která uvedla, že na ní byla herečka často agresivní a vydávala její příběh o znásilnění za svůj.

Soudní spor mezi hercem Johnym Deppem a herečkou Amber Heard vyvrcholí během následujících týdnů. Právníci Johnnyho Deppa v úvodní řeči procesu označili herečku za člověka, který je posedlý svou image. Soud začal poté, co se herečka v jednom z rozhovorů označila za tvář domácího násilí. Informaci přinesl server BBC.

Právní tým herečky argumentoval tím, že ji Depp přivedl k soudu pouze proto, aby ji zničil. Depp odmítl, že by se na své ex manželce dopustil jakéhokoliv násilí a požaduje finanční kompenzaci ve výši jedné miliardy korun. Heard požaduje dvě miliardy. 

K výpovědi byla v aktuální fázi procesu předvolána Kate James, bývala asistentka herečky, která uvedla, že Heard byla často agresivní a že například zneužila vlastní zkušenost asistentky, během které byla v Brazílii znásilněná pod pohružkou smrti. „Překroutila to a udělala z toho vlastní příběh, který potom sama využívala a vyprávěla," uvedla dle deníku Guardian u soudu asistentka.

Jako svědci by měli vystoupit i další lidé včetně celebrit, jako jsou Jamese Franco či podnikatel Elon Musk. Uvedl to server Independent

Domů
Sdílet
Diskuse