Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2022 8:56
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

House of the Dragon ukazuje první trailer. Targaryenovi v něm ovládají draky, Westeros i rod Starků

House of the Dragon ukazuje první trailer. Targaryenovi v něm ovládají draky, Westeros i rod Starků
Zdroj: Warner Bros./HBO
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložit Uložené

Sleduj akční trailer na velkolepý fantasy seriál House of the Dragon ze světa Game of Thrones.

Streamovací služba HBO Max uvolnila oficiální teaser trailer na seriál House of Dragon ze světa Game of Thrones. Premiéra první části bude 21. srpna, takže společnost HBO už pomalu začíná s reklamní propagací. Kromě traileru se můžeš podívat i na plakáty představující hlavní a vedlejší postavy. 

Trailer nás seznamuje se zemí Westeros, které vládne rod Targaryenovů jezdících na dracích. Právě díky drakům ovládli toto území a stali se obávaným rodem. Jenže jejich vládnutí nebylo věčné a seriál House of Dragon zobrazí začátek jejich konce. Děj se bude odehrávat asi 100 let před začátkem událostí zobrazených v seriálu Game of Thrones, takže nemůžeme počítat s žádnými oblíbenými postavami z původního seriálu.

Paddy Considine hraje krále Viserya Targaryena, následníka krále Jaehaeryse. Zahrál si také Steve Toussaint jako lord Corlys Velaryon, známý jako The Sea Snaka, největší námořní dobrodruh v historii Westerosu.

Představí se i Emma D'Arcy (seriál Truthseekers) jako princezna Rhaenyra Targaryen společně s Mattem Smithem (princ Philip v seriálu The Crown) jako jejím strýcem princem Daemonem Targaryenem. Rhys Ifans je Hand of the King (pravá ruka krále) Otto Hightower a Olivia Cooke (Ready Player One) jeho dcera Alicent Hightower.

Domů
Sdílet
Diskuse